020 - 63 66 837

24-uurs verpleging en terminale thuiszorg

In de laatste levensfase kan het zijn dat u dag en nacht verpleging nodig heeft. Omdat deze periode vaak zwaar is en gepaard gaat met veel emoties, is het belangrijk dat u zorg ontvangt van deskundige, betrouwbare zorgverleners. Ook kunnen uw naaste familieleden baat hebben bij deze professionele thuiszorg. 24-uurs verpleging en terminale thuiszorg bieden u de mogelijkheid gewoon in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Thuis sterven is een intensief en zwaar proces, maar veel mensen verkiezen dit alsnog boven het verblijf in een hospice. Staat u ook voor deze keuze en wilt u gegarandeerd zijn van de beste zorg? Dan is de zorg van Zuster Jansen het antwoord op uw zorgvraag.

Altijd in goede handen

Wanneer u op zoek bent naar palliatieve zorg, wilt u ervan verzekerd zijn dat u in goede handen bent. Bij Zuster Jansen hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wij bieden zorg met aandacht en respect, waarbij deskundigheid en vertrouwen te allen tijde centraal staan.

Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring passen wij ons moeiteloos aan aan uw situatie en kunnen we u ondersteunen waar dat nodig is. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per zorgvrager. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis. Was het tot nu toe vooral een familielid of partner die voor u zorgde, dan nemen wij deze zorgtaak volledig over. Zo kunt u zich samen concentreren op datgene wat nu voor u belangrijk is: het afscheid nemen.

Contact opnemen met Zuster Jansen

Heeft u 24-uurs verpleging en terminale thuiszorg nodig, of wilt u onze zorg aanvragen voor iemand die dichtbij u staat? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen met ons directe nummer (020 – 63 66 837) of door ons digitaal te benaderen. Onze zorgcoördinator zal u verder helpen, deze legt u gelijk uit wanneer de met de zorg voor u kunnen beginnen. Omdat wij niet met wachtlijsten werken, staat u er nooit alleen voor.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Voor moeder hebben wij destijds zorg afgenomen van Zuster Jansen. Het was fantastisch!
    Mevr. de Graaff