020 - 63 66 837

24-uurs thuisverpleging

24-uurs thuisverpleging door Zuster Jansen kan in verschillende situaties worden ingezet. Onze verpleging kan betekenen dat u niet naar een zorginstelling of verpleeghuis hoeft maar dat u gewoon thuis kan blijven wonen. Hier krijgt u alles wat u nodig heeft en wordt ook de naaste familie zo goed mogelijk ondersteund. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een herstelperiode na een ziekenhuisopname of moet u tijd overbruggen terwijl u wacht op een verdere behandeling? Dan biedt onze zorg een uitkomst. Ook als u gedurende een langere periode behoefte heeft aan verpleging zijn wij er voor u. Omdat wij particuliere thuiszorg bieden, houdt u te allen tijde de touwtjes in handen en bepaalt u zelf de frequentie en hoeveelheid zorg die u afneemt. Onze zorgcoördinator kan u hier altijd bij adviseren.

Persoonlijke zorg met aandacht en respect

Zoals gezegd kunnen wij ook 24-uurs thuisverpleging bieden als dat voor langere tijd nodig is. Wanneer u bijvoorbeeld niet meer zelfstandig kunt wonen maar graag bij uw partner wil blijven, kunnen wij u ondersteunen.

Respect en aandacht staan bij ons centraal. Voor ons is het belangrijk dat u altijd een gevoel van veiligheid en vertrouwen ervaart. Om dat te bevorderen, werken wij met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf professionele zorgverleners, zodat u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Veel mensen ervaren dit als een prettig element van onze zorg.

Direct zorg zonder wachtlijsten

Een ander groot voordeel van onze 24-uurs thuisverpleging is dat u niet op een lange wachtlijst komt te staan wanneer u bij ons zorg aanvraagt. Sterker nog, als het nodig is kunnen we zelfs met spoed voor u komen zorgen. Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u direct 24-uurs thuisverpleging aanvragen? Neem dan telefonisch of digitaal contact met ons op. U bespreekt dan de verdere gang van zaken met onze zorgcoördinator.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Voor moeder hebben wij destijds zorg afgenomen van Zuster Jansen. Het was fantastisch!
    Mevr. de Graaff