020 - 63 66 837

24-uurs verpleging bij de ziekte van Alzheimer

Alzheimer is een ernstige vorm van dementie, die zeker in een later stadium veel ongemakken met zich mee kan brengen. Wanneer u of een naaste in deze situatie terecht komt, is het ontvangen van professionele zorg zeer belangrijk. Wanneer u liever niet in een zorginstelling of verpleeghuis wil komen te wonen in deze fase, kan 24-uurs verpleging bij ziekte van Alzheimer door Zuster Jansen uitkomst bieden. Niet alleen voor u, maar ook voor uw directe omgeving zijn onze zorgverleners vaak een prettige ondersteuning. Omdat wij over veel ervaring en kennis beschikken, is het voor ons geen probleem ons aan te passen aan uw specifieke situatie.

Dag en nacht ondersteuning

Juist omdat iedere situatie anders is en ook het ziektebeeld van Alzheimer per persoon in een andere mate tot uiting komt, is het belangrijk dat ons zorgplan volledig wordt afgestemd op wat u nodig heeft. Zo kunnen we de zorg zo efficiënt mogelijk inzetten. 24-uurs verpleging bij ziekte van Alzheimer betekent bij ons letterlijk dat u dag en nacht kunt rekenen op onze ondersteuning.

We werken daarbij in kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. Omdat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt, werken zij dagelijks aan een vertrouwensband met zowel u als uw familie. Een veilig gevoel vinden wij uiterst belangrijk.

Zelf bepalen wat u krijgt

Omdat u van Zuster Jansen particuliere thuiszorg krijgt, houdt u zelf de controle en bepaalt u zelf de hoeveelheid en frequentie van de zorg die u ontvangt. Dit kunt u van tevoren bespreken met onze zorgcoördinator. Deze zal u adviseren en tevens krijgt u gelijk te horen wanneer we met de zorg voor u kunnen beginnen. Ook voor 24-uurs verpleging bij ziekte van Alzheimer komt u direct in aanmerking, omdat we niet werken met wachtlijsten. Als het nodig is kunnen we zelfs met spoed voor u komen zorgen. Wilt u meer informatie, of direct 24-uurs verpleging bij ziekte van Alzheimer aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan te allen tijde voor u klaar.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Voor moeder hebben wij destijds zorg afgenomen van Zuster Jansen. Het was fantastisch!
    Mevr. de Graaff