020 - 63 66 837

24-uurs verpleging

In verschillende situaties kan 24-uurs verpleging voor u een uitkomst bieden. Omdat u bij Zuster Jansen gebruik maakt van particuliere thuiszorg, bepaalt u zelf de frequentie en hoeveelheid zorg die u afneemt. Maar 24-uurs verpleging betekent bij ons letterlijk dag en nacht zorg, waarbij we ons 100 procent inzetten om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wanneer kunt u gebruik maken van 24-uurs verpleging? Denk bijvoorbeeld aan herstel na een ziekenhuisopname, wanneer u een tijd moet rusten en daardoor weinig van de dagelijkse handelingen zelf kunt verrichten. U hoeft op deze manier geen familielid of partner als mantelzorger in te schakelen, maar u kunt op ons rekenen voor dag en nacht verpleging.

Wanneer biedt 24-uurs verpleging uitkomst?

Ook als u bijvoorbeeld in afwachting bent van verdere behandeling, kan onze 24-uurs verpleging u verlichting bieden. Dit kan voor een korte periode zijn, maar ook voor een wat langere tijd. Dit is volledig afhankelijk van uw specifieke situatie.

Met onze 24-uurs verpleging kunt u gewoon thuis blijven wonen, en hoeft u niet naar een zorginstelling om daar de zorg te krijgen die u nodig heeft. Onze zorgverleners beschikken over veel kennis en ervaring, en weten zich moeiteloos aan te passen. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. Dit betekent dat u een vertrouwensband opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen, en dat u te allen tijde een gevoel van veiligheid en geborgenheid ervaart.

Direct zorg of informatie aanvragen

Weet u dat er voor u een periode aankomt waarin u verpleegd moet worden? Of zit uw partner of ouder in deze situatie? Dan kunt u direct contact met ons opnemen om 24-uurs verpleging aan te vragen. Dit kan ook wanneer de situatie al dusdanig gevorderd is dat u met spoed onze zorg nodig heeft. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, en ook in spoedsituaties kunnen wij er snel voor u zijn. Zorg of informatie aanvragen doet u telefonisch of via onze website.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Voor moeder hebben wij destijds zorg afgenomen van Zuster Jansen. Het was fantastisch!
    Mevr. de Graaff